torsdag 17 februari 2011

Tänker på dig, Ängel Emanuel!

Jag tänker på när du fanns i min mage och när jag kunde känna dina livfulla sparkar. Jag kom ihåg första gången jag kände dina första sparkar, det var mitt i sommaren, jag och din pappa låg i gräset och njöt av solens strålar, i Ungern. Sen dess var du ett riktigt energiknippe, till och med när vi fick se dig första gången hade barnmorskan svårt att följa dig=)

Du älskade musik och få vara med på kalas och konserter, tror du dansade där inne i magen... De gånger vi var och lyssnade på Johnossi, Movitz, Timbaktu, Twisted Sisters, Melissa Horn och alla andra liveartister. Vi älskade att känna dig varje dag, varje kväll... Varje kväll när jag och din pappa höll våra händer om dig, pratade eller sjung till dig, svarade du alltid på vår kärlek.  Vi längtade så tills vi skulle få hålla dig i våra armar och se ditt ansikte, känna dina andetag, höra ditt hjärta slå. Jag glömmer aldrig när du snart skulle anlända, då läkarna sa att ditt hjärta inte slog längre... Som naglar mot glas, som en mardröm, som en film eller som en hård smäll i ansiktet.

Den 30 december, fick vi äntligen se dig, du som var så efterlängtad och så älskad från allra första stund. Det vackraste, den lyckligaste och den svåraste stunden i livet var när vi fick dig till oss, när vi fick se dig och hålla dig nära oss. När jag, din pappa och lilla du låg inlindad i lakan... Vi fick känna din värme, men vi fick aldrig höra din röst.

Åh Gud, min älskade Ängel vad jag saknar dig. Ge mig styrka! Åh min Gud, jag kan inte längre längta efter dig min Ängel, jag kan bara sakna. Saknaden är oändlig. 

För att jag älskar dig, jag ville ge dig allting jag har, jag ville bära dig, du betyder allting för mig... Du skulle aldrig behöva vara rädd, för jag skulle gå bredvid dig. 
Nu står jag här med din pappa och vi står här i livet. Vi andas, här blir vi kvar, för här vill vi stanna, livet är vårt, men vi har svårt att se framtiden som vi kommer få, även om den finns där...

Vi älskar dig så oerhört, "Kis Szivem",  Ängel Emanuel Kutics Normark7 kommentarer:

 1. Vad fin han är er Ängel Emanuel! =)
  Beklagar verkligen att han inte fick vara kvar hos er, men du är den bästa mamma han och hans blivande syskon någonsin kunnat få! För det märks att du har ett hjärta FULLT med kärlek för de dina! =))
  Varma kramar Jessica

  SvaraRadera
 2. Så fint skrivet. Han är så söt! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad vackra ord och vad vacker er lilla Ängel Emanuel är. A ti kicsi szívetek :-)!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vackraste Ängel va fin han är!
  Ni har världens vackraste som Monica!

  SvaraRadera
 5. Fin bild på er fina lilla kille.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Finaste lilla killen!

  SvaraRadera
 7. Grattis till en jättevacker pojke! Så tråkigt att han inte fick stanna kvar hos sin mamma och sin pappa.

  /K, mamma till ängel Elliot f/d 2001

  SvaraRadera