onsdag 23 februari 2011

Nervös


Idag är inte en bra dag. Det är för jävla jobbigt rent ut sagt, gråter för ingenting och jag känner mig helt och hållet splittrad. Jag känner mig trasig och svag idag. Det känns inte alls bra. Min Jörgen frågade om jag ville följa på en konferensmiddag på teaterrestaurangen, trerätters och allt. Men jag sa att jag inte visste om jag orkade gå, efter läkarbesöken och allt. För jag vet inte hur jag kommer känna. För just nu mår jag riktigt taskigt. Är rätt så nervös inför läkarbesöket, alla korten läggs på borden. Ont i magen har jag av all oro. Vet inte hur jag ska palla med besöket på mvc efteråt. Suck, suck!

Men så länge medans jag är orolig och gör tusen grejer samtidigt för att upprätta hålla en någorlunda glad fasad, kan jag ju lika gärna lägga upp en bild på min nya frisyr jag fick förra veckan på Killerqueen i stan, måste säga att jag är väldigt nöjd med frippan, (första gången sen jag flyttade hit för åtta år sedan). Bilden är grynig, men den är ju tagen med mobilkamera oxå.
Nu ska jag gå ut på en promenad i kylan, passa på när solen är framme.8 kommentarer:

 1. Styrkekramar!

  Och du är SKITSNYGG!=)
  Jessica

  SvaraRadera
 2. ...P.S vad fint du gjort på bloggen!
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Det kommer gå bra idag! Jag var också ap-nervös innan. trodde jag skulle spy när jag satte min fot inne på Spec MVC igen.. men på något konstigt sätt så överlever man i alla fall.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vi tänker på er lite extra idag! Och när vi kommer ska du och jag göra stan och ha bara mys! Sen på kvällen får våra karlar vara med :-). Vi hörs sen min stjärna! Puss och kram

  SvaraRadera
 5. Jag beklagar det som hänt er, har läst hela bloggen med tårar i ögonen. Jag hoppas ni får ett bra besked idag och att ni kan skaffa er ett syskon till Ängel Emanuel när ni orkar!

  / Magda

  SvaraRadera
 6. Hoppas de går bra hos läkaren!
  Tänker på er!

  Sen när de finns tid, kan ni boka bord på Bistro Norrland. Vi va där i helgen när Oskar va o hälsade på, och jag kan rekommendera de!

  Stor kram!

  SvaraRadera