lördag 15 januari 2011

Skön dag

Idag har varit en skön dag.

Visserligen så är kanske tankarna inte är så väldigt positiva direkt på morgonen. Just nu när jag vaknar varje morgon, tänker jag alltid på vårt efterlängtade barn som inte fick följa med oss hem från BB, ligger några minuter och tänker på allt... Så känner jag en hand som smeker min arm.. Det är min älskade man, jag vänder mig om och drar bort håret från hans panna , pussar hans axel och kramar om han hårt.
... Så får man någon sorts styrka från ingenstans och pallrar sig upp.

Idag fixade vi lite hemma, läste dagstidningen och idag var vår annons på vår älskade son med. Har fått sms, mail och meddelande om annonsen. Folk hälsar och tänker på oss. Så idag har vi fixat blomarrangemanget till kistan, varit till lite butiker, hälsat på hos Jennie med familj.. Där vi råkade bli kvar resten av dagen. Det var skönt och bara vara hemma hos dom. Äta god mat, chilla och snacka om allt. Vi pratade om vår son, men om mycket annat också. Det är jätteskönt och bra att verkligen kunna prata om allt. Sen har dom en helt underbar son som förgyller livet. Han är verkligen helt underbar och gladaste grabben i stan! VI blir verkligen glada av honom. En dagsdos av Alex, Jennie och Marcus... välbehövligt o gott! Det behövs då och då.   Nu är vi hemma och ska kolla en film om en stund. Det blir "Life as we now it", behöver en skön feelgood film just nu.

Här är en bild på Alex och mig.  Visst blev vi fina!?? Världens charmigaste grabb alltså. Tänk vad barn kan göra en glad.

1 kommentar:

  1. Vilka sötnosar ni är! Jätteglada att ni kom och Alex sov strålande hela natten, han var nog så glad över att hans två lekkompisar hade varit med honom :) Kram!

    SvaraRadera