måndag 31 januari 2011

Inget speciellt

Nu är vi i Kuala Lumpur, här har vi shoppat o haft fullt upp. Imorrn drar vi till kusten, till de malaysiska öarna och sedan även lite thailändska öar. Det blev lite för stressigt med dessa storstäderna... Dessutom var de inte så kul väder, visserligen över trettio grader, men molnigt o fuktigt.

Vi pratar om framtiden mycket, vilket känns bra... Jag tror vi är på rätt spår. Men min Ängel finns i tankarna nästan hela tiden. Svårt o stöta bort tankarna, för det vill jag ändå inte. Det är så sjukt alltihopa att det inte syns utanpå, varken gravid eller barnvagn... Bara lite lönnfet om magen. Usch när ska det försvinna..? Inget jag bryr mig om just nu, men samtidigt vill jag ändå må bra.

Nu ska vi sova, klockan är efter 01. Ciao o godnatt

3 kommentarer:

 1. Hoppas ni njuter för fulla muggar. :)

  Här hemma i Luleå har det varit ganska varmt idag, 0 gradigt till och med. Hoppas våren börjar kika fram när ni kommer hem igen så kanske vi kan ta en promenad på isen tillsammans. Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag tänker på er.
  Hoppas ni har de bra. De låter som ni har det bra.
  Kram
  Sofie

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Hoppas ni kan njuta av de härliga öarna och lite sol och bad! Alex längtar efter er och era roliga telefoner, han hälsar att han är less på mammas och pappas telefoner och vill leka med en glittrig istället ;) Saknar dig! Kram kram!

  SvaraRadera