onsdag 19 januari 2011

Dagar som går

Igår blev en intensiv dag. Sjukhusbesök, min mans två chefer kom på besök, träffade några vänner/kollegor och åt middag med dom, hämtade mamma o pappa på flygplatsen och en annan granne kom förbi med lite blommor, han såg så himla sorgsen ut att jag bara började gråta av att se på honom... Nu har flera grannar varit förbi. Och vi uppskattar verkligen alla fina gester, blommor, meddelande, kort och tankar som folk skickar till oss. Vårt vardagsrum/kök har flera fina blommor som pryder borden. Tyvärr så vissnar några blommor snabbare än andra, vilket är supertrist.. Jag som älskar blommor.

Eftersom jag i vanliga fall gillar att vara värd och fixa och så, får jag så himla dåligt samvete nu när mina föräldrar är här... Vill ju passa upp dom mer än vad jag orkar. Idag ska vi åka iväg och handla lite på Ica Maxi, sen till Växtriket, dom ville beställa en blomkrans i form av ett hjärta till begravningen och jag ska beställa lite fler rosor....  Sedan ska vi se om vi kan få en läkartid och fixa lite annat.

Det jobbigaste just nu är nätterna, ligger vaken rätt länge innan jag somnar och tänker på begravningen, vår Ängel och massa annat. Ska bli skönt efter begravningen, då kanske man kan andas lite lättare.

Igår fick mamma o pappa se en bild på lilla Ängel Emanuel. De tyckte han var jättefin såklart. Deras lilla barnbarn... Och att han var lik min yngsta storebror, tyckte de också.

Jag kan aldrig se mig mätt på bilden av vår Ängel.

2 kommentarer:

 1. Hej Monica!
  De går inte en dag utan att du finns i mina tankar. Jag skrev några rader o länkade till din blogg idag.

  http://underbaravardag.blogspot.com/2011/01/nar-vardagen-inte-alltid-ar-sa-himla.html

  Vi hörs snart!
  Kram
  Sofie

  SvaraRadera
 2. Åh ja, jag hoppas du och jag får gå tillsammans med stora gravidmagar och att våra bebisar får lära känna varandra. :) Tycker 2011 ska bli våra familjers år! Jag och Osman kände oss också så glada att få prata med er och få lite positiv energi. Och kuratorn du tipsade om verkar hur gullig som helst, överväger att boka tid med henne om ett tag. Kramar!

  SvaraRadera