tisdag 18 januari 2011

En sång för vår son

Man uttrycker känslor på olika sätt. Man kan gråta, skrika, prata, skriva.. men också musik är ett sätt att visa och uttrycka känslor. Igår kväll hade min man skrivit en låt för vår son.. Han hade skrivit text och musik om och till vår älskade son. (Texten kommer senare). Det var verkligen vackert och bara vetskapen om de starka känslorna bakom orden får mig att gråta. Tårarna bara rann längs kinderna när jag lyssnade på ackorden, melodin och orden! När vi la oss för natten, fanns inga ord kvar... Vi tog fram fotot på vår son såg på han och hans fridfulla o vackra ansikte... och lyssnade på två vackra låtar, Jag fick låna en ängel och Kärleksvisan. Vår älskade, underbara och perfekta lilla son.

Varför får vi inte ha dig här hos oss? Vi vill ha dig här emellan oss. I vår säng vill vi känna din värme och din doft, höra dina andetag, vi vill se på dig och ge dig all vår kärlek vi har. Allt det där med att man ska låta barnen sova i egen vagga eller säng... Alla råd om hur man får in sovrutiner, alla som klagar över att barnen aldrig sover.... Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka vår son och vara med om sömnlösa nätter, tusentals blöjbyten och kräk... Jag skulle göra allting.

Vår älskade Ängel Emanuel, det är svårt att släppa taget... Och det är några dagar kvar tills vi ses i kyrkan och får ge dig ett ordentligt avsked. Eller det känns så jobbigt att säga avsked eller farväl, jag vill säga att vi ses igen. För jag vet att vi kommer ses igen, men på ett annat vis...

Tills dess min Ängel får du vaka över oss, välsigna mammas o pappas steg och ge oss styrka!

Älskar dig

4 kommentarer:

 1. Det är så vackert att skriva en låt till er son. Så kärleksfullt och fint.
  Jag brukar känna samma sak, jag vill ha sömnlösa nätter, massor med blöjbyte, kräkningar och allt annat, bara få tillbaka vår lilla Andor.
  Kramar till er!

  SvaraRadera
 2. Gud vad fint att han har skrivit en egen sång till Ängel Emanuel.
  Och jag håller med, det är så skönt att lyssna på musik..musiken kan förmedla känslor på ett helt annat sätt. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Håller med Maria! Idag ploppade "våran" cab-låt upp, samma helg som du fick din uppenbarelse om vilken låt jag och Patrik skulle ha som ingångsmarch. Du och Jörgen gjorde ett så otroligt bra jobb med vårt bröllop -den bästa dagen i vårt liv! Ni vet att vi älskar er <3

  SvaraRadera
 4. Åh era kommentarer är underbara. Massa kramar till er

  SvaraRadera