fredag 1 juli 2011

Underbar läkare

Jag har fått tag i en nygammal läkare! Hon e bäst. Jag ska få bukt med min obalans i kroppen och med hormonerna. Och jag ska påbörja en behandling som ska pågå under tre månader och jag e så glad att något händer. Hon har dessutom gett mig mer information kring mitt medicinska läge än någon annan läkare gjort samt gjort lite research å mina vägnar. Så nu har jag fått mycket till klarhet i min hälsa och livet känns något lättare.Så nu ska jag införskaffa finfina stödstrumpor bland annat=)

Jag är äntligen på väg i livet kanske, och jag tror att det ser ljus där framme på andra sidan.

Alldeles nyss bokade jag och la en handpenning på min fina tatuering som blir till i augusti. Kommer bli så fint med Emanuels avtryck. Träffade en gammal bekant på lunchen och vi började såklart prata på om allt, jag berättade om allt kring förlossningen, graviditeten och så. Sist vi sågs hade jag stor mage och vi önskade varandra god jul ...  Och nu ses vi ett halv år senare och jag då utan min son i min famn eller i vagnen. Det var ett tag sedan jag berättade om förlossningen till någon, för det var ju flera månader folk frågade och vi pratade mycket om det. Men nu var det ett tag sedan. Tur att jag hade stora solglasögon, för jag började såklart gråta när jag berättade om förlossningen och tiden innan och strax efter. Och hjälp vilken resa vi har gjort, och fortfarande gör. Den är inte över alls.

Vi är snart påväg till Skellefteå för att träffa fina vänner, grilla och sedan gå på festival, speciellt för att se och sjunga med ROBYN!! Min stora idol. Så här ska sjungas hela vägen dit.

Kram o hej på er

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att du fått en bra läkare! Det är så viktigt. Säg till om du behöver stöd. Jag kan hela den där jävla karusellen utantill känns det som nu.
  Njut av Robyn så får vi höras efter sommaren. :)
  Då har jag lite franskt vin med mig hem som vi får fin dricka.. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du fått tag på en bra läkare. Framtiden är ljus!! Njut av Robyn ikväll, hade också velat vara där. Blir säkert grymt :) kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för dina fina kommentarer hos mig :) så skönt med en bra läkare som förklarar, förstår och hjälper dig!! Jag säger som dom andra njuuut av Robin, ja e avundsjuk ;) Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att du fått bra hjälp, en början på något bra. Det är jag övertygad om! Ha en riktigt skön helg, ingen förtjänar det mer än du!! =))
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så bra att du har bra kontakt med din läkare, sånt är ju så viktigt! Själv har jag en doktor som (till utseendet) är en kopia av Björn Gustafsson d.y. Söt, men svår att ta på allvar...
  Hoppas att konserten med Robyn va bra! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Har nog inte kommenterat här förut, men hittade hit via en annan bloggvän. Tycker det är jättebra att du får behandling. Jag är 40 år så jag anser att det inte finns någon tid att förlora så om det inte händer något denna månad för oss så tänker jag påbörja en pergotime behandling. Vad är det för behandling du ska få?

  Din menscykel kommer garanterat rätta till sig!

  Lycka till från mig!

  SvaraRadera