måndag 25 juli 2011

Sinnesjukt

Nu är vi på hemmaplan igen och ska försöka vila upp mig inför jobbstarten. I helgen var vi på ett fantastiskt fint bröllop, min fina vän Kicki o hennes Stefan gifte sig uppe i hennes hemstad Gällivare. Det är verkligen härligt med bröllop, dock blev det fruktansvärt känslosamt under vigseln, när de hade en låt som vi hade under avskedet på Emanuels begravning. Försökte kväva gråten och hulkandet, men det var svårt. Phustade ut efteråt och Jörgen höll om mig hårt. Och påväg till Gällivare lyssnade vi i över två timmar på diskussioner och nyheter kring allt som hänt i Norge! Grinade i bilen, över de familjer som förlorat någon, över de skadade som fortfarande kämpar och alla som vittnade om hela händelsen. De kommer aldrig glömma... Jag grinade för allt sinnessjukt som händer oss, inte alls är rättvist och är helt jäkla galet!

Idag ska Jörgen på svensexa, men får se om han kan ta sig. Han har ett skov just nu och en låsning, så hoppas de kan fixa hans rygg idag.

Jag är toktrött, blir en tupplur tror jag. Åh så gott med semester!- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Hej Monica :) Tack för ditt grattis.
    Jag tror och hoppas att jag snart säger desamma till dig!! Vilka härliga bilder du lagt ut från semestern, har alltid drömt om att åka till Island och rida, har ridit en del Islandshäst när jag var yngre.
    Så typiskt att en låt från begravningen kom på bröllopet, man blir ju så fruktansvärt påverkad av den hemska stunden då man fick begrava sitt sitt älskade barn. Så skönt att man ändå har stöd i sin kärlek som kan krama och torka tårarna.
    Gott med semester :) kram kram

    SvaraRadera