torsdag 28 juli 2011

Ibland

Ibland behöver jag verkligen skriva av mig, känslor, frustration, glädje, sorg eller vad det än handlar om. Den senaste tiden vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag orkar liksom inte känna efter heller. "Just idag mår jag bra, just idag är jag stark..." som Kenta sjunger, det är lite mentaliteten man får ha, eller iallafall jag. Därför har det ibland känt svårt att skriva. Och ibland har jag inte haft lusten och skriva det jag har känt just då. Men hur som..

På lördag blir det bröllop, igen. Finaste Carola ska gifta sig med sin Daniel. Det kommer bli så kul! Och denna veckan har jag börjat träna igen, eftersom jag har varit sjuk och sedan på resande fot så har jag inte tränat på typ 6 veckor. Så jag har löptränat 7,2 km och styrketränat hittills. Jag har ju gått upp några kilo, sedan januari/februari (jag gick ner de första veckorna efter graviditen). Jag gick ju inte upp så mycket under graviditeten, utan den övervikten jag bär på nu, är från att jag har ätit och druckit gott utan att tänka på något samt att jag inte tränat. Och det är just där det faller. Hade jag tränat då hade jag inte gått upp de här 5 extrakilona. Och så behöver jag gå ner 5 till, det hade varit grymt härligt.... Mest för att när vi gifte oss, då vägde jag 8-9 kg mindre än vad jag gör nu. Och det är bara 2,5 år sedan. Eller om man kollar tillbaka till år 2005 när vi var i Thailand o reste, då vägde jag ännu mindre och hade  typ den  minsta rumpan. Då tränade jag väääldigt mycket, men åt väldigt mycket oxå.

Men helt okej skulle vara om jag gick ner iaf 6-7 kg. Men 5 kg brukar gå ganska fort att gå ner nu när jag börjar träna regelbundet och varvar kondition med styrka.  Oj nu blev det värsta viktnojiga inlägget. Men iallafall, det har jag lite på huvudet nu... träning och viktminskning.

Ha det gott där ute. 

1 kommentar:

  1. Härligt med en massa bröllop! Jag nojar också över vikten..hujja..väger nästan 20 kg mer nu än när jag blev gravid första gången (alltså typ mars 2010) FY! har en del att gå bort i höst med andra ord.

    Hur som helst så tycker jag du är fin som du är ;) Kram!

    SvaraRadera