torsdag 5 maj 2011

Synsk eller?

Ibland undrar jag om jag är synsk eller om mitt undermedvetna spelar mig ett spratt! Jag drömmer om saker som slår in. Jag hade innan jag blev gravid drömt att jag hade ett litet barn i mina armar som inte andades. Och jag har drömt att personer jag känner får barn (inget konstigt visserligen,)andra som separerar, som dör eller blir sjuka. Det har ju inte slagit in alla gånger men... Så nu väntar jag på ett par vi känner som ska adoptera att de får ta hem ett syskonpar. De sa drömmen, men lite mer invecklad såklart.

Jag har själv tänkt på adoption, men de är ingen lek och man vet aldrig hur det kommer bli. Och de jag känner som har adopeterat har kämpat i åratal för att få barn och lagt ner massor av energi, pengar och tid, men framförallt har relationer satts på prov och massor av känslor att hantera!

Jag har läst en bok nyss 40minus tror jag den heter, en toppenbok som speglar verkligheten om barnlöshet, relationer och sådant. Rekommenderas starkt!

Ikväll flyttar vi från Greenwich till en vän som bor i centrala London. Det kommer bli kul. Idag är det ingen sol, men någorlunda temperatur ändå. Nu är de kaffedax!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Jag tror på sanndrömmar! Men jag hoppas du drömmer bra saker som slår in också.. Hoppas ni har det underbart i London. Kram!

  SvaraRadera
 2. Två barn på jorden och ett i himlen7 maj 2011 11:51

  När jag var gravid med min ängel så hade jag en dröm där jag såg barnet sväva ut ur min mage. Jag och min vän fnissade och gissade på att det kanske skulle bli kejsarsnitt, aldrig på att bebisen skulle dö. Han dog bara dagar innan BF. Kanske är det vårt undermedvetna eller så är det våra små änglabarn som försöker förbereda sina mammor på det hemska som ska hända. Försöker tänka så här i efterhand att det var hans sätt att visa mig att han skulle bli en ängel, att det var förbestämt på något vis, och att jag inte kunde gjort något annorlunda för att rädda hans liv.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Jag drömmer också periodvis drömmar som visar sej sanna...ibland om helt obetydliga saker men även om allvarliga. Vet inte om det är att man är känslig och i kontakt med sin inre känsla eller intuition?...eller så är det helt enkelt slumpen...fast det tror jag ändå inte. Tur är väl ändå att man inte kan se allt som ska hända i ens liv (om det ändå inte går att göra något åt).
  Hoppas du drömmer sött i natt! =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jo jag har drömt om en flicka med ljust lockigt hår som plaskar i vattenpölar och skrattar högt!!!

  SvaraRadera