onsdag 5 oktober 2011

So afraid

Är lite rädd. Rädd för imorgon ska vi till sjukhuset. Och jag ska få ta flera prover och tester, svara på frågor hit och dit, göra ultraljud, utredningen har tagit fart och förhoppningsvis får man lite svar. Vill inte, tycker det är lite jobbigt. Sjukhus är jobbiga... Men det kommer gå bra. Hoppas jag.

För egentligen ska jag vara glad, för det händer lite kul grejer nu. Jag ska byta jobb bland annat. Mycket är likt det jobb jag har, fast lite mer internationella kontakter, lite mer affärsutveckling, mer inriktad mot IT-branschen och men fortfarande en del projekt. Min titel på anställningsavtalet var kommunikation och marknadsansvarig, men inbegriper mycket mer än bara namnet. Jag kommer arbeta med affärsutveckling för små och medelstora bolag inom IT, leda projekt och även ha hand om marknadsföringen och kommunikationen utåt från företaget. Jag tar över en kompis jobb faktiskt. Jag trivs jättebra på mitt nuvarande jobb, men kände mig ändå redo för nya uppdrag, lite nya människor och nya miljöer. Och nu fick jag en ny och rolig möjlighet, så jag tog den =) så det är det roliga som händer i mitt liv. Och att jag har påbörjat en tjejklassiker. Att jag har gått tillbaka och leder gruppträning på gymet som jag tidigare har varit på. Det känns också himla bra, där är alla väldigt glada och man blir superpeppad av att leda pass och träna. Så jag leder under denna tiden pass i Indoor Walking, Spinning och BodyPump. Annars så är jag också ledare i lite annat också.

Jag och min man gör saker tillsammans och försöker bara leva i nuet. Och min man är verkligen världens bästa, han är så himla bra på att få mig att förstå vad som är viktigt här och nu. Och det är vi, det är OSS. Jag hade aldrig klarat allt, om inte han hade funnits vid min sida. Eller så hade jag klarat det, men det hade varit sjukt jobbigt!

Igår innan jag somnade, fastnade han på bild. En bild framför mig. Hans varma lealösa kropp, hans röda läppar och hans stora ögonlock, i min famn,  vid mitt bröst... Där du inte längre fick stanna. 

Glöm inte att kolla på Sanning och Konsekvens på TV3 ikväll, som bland annat handlar om när kvinnor förlorar barn sent i graviditeten.

Carpe Diem

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt inlägg. Du skriver bra!! jag ska också till läkare i morgon på undersökning. Jag har fått en del provsvar redan och i morgon blir det UL. Jag är också lite skraj, jag är liksom rädd att han ska säga att det är kört. Det är nog det rädslan handlar om.
    Härligt att läsa om ditt nya jobb och att du börjat med gruppträning som verkar ha varit en favorit förut. Det är alltid bra att göra det man är bra på, helt enkelt. Det blir roligast då!

    Kram och lycka till imorgon. Ska tänka på dig när jag ligger där i gynstolen...

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt gick bra idag! Till våren ska jag testa komma på dina pass ;). Måste bara jobba upp konditionen lite så man inte svimmar :S Kram!

    SvaraRadera