söndag 16 oktober 2011

Älskar

Jag älskar min man. Han är värdens bästa och den jag älskar mest i hela världen. Han gör mitt liv komplett. Utan honom känner jag mig inte hel. Han är min bästa vän, min livskamrat.

Just nu håller vi på och renoverar i tvättstugan. Det kommer bli så fint, tänk hur kul det kommer bli och tvätta, vika och stryka tvätt ;-) Hatar nämligen att stryka o vika tvätt... Urk va tråkigt det är=( Vi var i Haparanda i fredags som en dagsutflykt. Handlade på IKEA och var på en bilfirma och köpte nya däck. Mycket billigare blev det, tjänade ett par tusen på att köpa och byta dom där.

I torsdags började jag känna av en finne på kinden, (brukar sällan ha finnar), och nu är det som värsta stoppljuset på kinden. Förut fick jag alltid finnar några dagar innan mens. Men efter graviditeten har inte det riktigt hört till de vanliga. Jag har haft någon finne någon månad efter graviditeten, men under våren och sommaren, har jag inte haft en enda. Jag har ju ätit gulkroppshormon juni-september och då har det inte heller dykt upp någon finne.  Och nu får man värsta bamsingen. Plus att man ska byta jobb nästa vecka. Kanske det är en blandning av hormoner och stress, eftersom jag nu inte äter gulkroppshormon. Är det någon därute som har ätit gulkroppshormon, och har känt någon förändring i kroppen både under och efter behandlingen? Känt på något sätt skönt att inte äta det nu, så får vi se hur kroppen har blivit efter detta. Förhoppningsvis är jag mer regelbunden nu, och kan lära känna min kropp lättare. Om ca 9-10 dagar, är jag remitterad till labbet för att lämna blodproverna som ska skickas iväg till andra orter i Sverige. Sedan blir det att vänta 6-7 veckor för att få svar på allt =) Oj vilket konstigt inlägg detta blev.. men men.

Tur att jag har världens bästa man och fina människor som finns runt omkring mig, hade varit tungt annars.

Ha en trevlig söndag eftermiddag och kväll!

1 kommentar:

  1. Ja, jösses, jag åt Primolut-Nor i tio dagar och har säkert gått upp tre kilo. Svullen mage, som att jag är gravid :-( Retlighet och på gränsen till nervvrak mellan varven. Men emellanåt ändå stabil. Konstiga fryskänslor i kroppen. Ja... där har du mina biverkningar. Men har du ätit det så länge, så är det väl inte konstigt om du känner något? Men då borde du iofs ha känt det på ett tidigare stadium kanske... Biverkningarna brukar ju komma ganska snart och inte efter tre månader.

    SvaraRadera